Üniversite ve garnizondan ortak cumhuriyet konseri | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Üniversite ve garnizondan ortak cumhuriyet konseri


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Devlet Konservatuvarı ile Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosu ortaklığında düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Konseri” büyük bir coşkuyla düzenlendi.

Üniversite Akdeniz Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutan Vekili Deniz Albay Zafer Çelik, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Bengi İspir Özdülger, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci, Mersin 1. İdare Mahkemesi Başkanı Uğur Kocaman, Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar ve eşi Esra Yaşar, Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğg. Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutan Vekili Yarbay Fecri Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı ve Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, İl Müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Konserde Üniversite Devlet Konservatuvarı Orkestrası, Orta-Lise Korosu, Bale Anasanat Dalı ile Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosu tarafından; Biz Atatürk’ün Gençleriyiz, Gençlik Marşı, Bülbülüm Altın Kafeste, Sabahın Seherinde, Drama Köprüsü, Hoş Gelişler Ola, Çalın Davulları, Bozkırın Sesi, Türkiye Senfonik Poem no:8, Manastırın Ortasında, Ah Bir Ataş Ver, Fikrimin İnce Gülü, Vals “Kelebek”, Harmandalı, Onuncu Yıl Marşı ve 100. Marşı eserleri icra edildi.

İzleyenlerden büyük beğeni alan ve ayakta alkışlanan konser sonrasında, Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutan Vekili Deniz Albay Zafer Çelik, Üniversite Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Toğroul Ganioğlu, Orkestra Şefi Öğr. Gör. Münif Akalın ile Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosu Şefi Bnd. Tğm. Rafet Özdemir’e çiçek ve teşekkür belgesi takdiminde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA