EZİYETE DÖNMESİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EZİYETE DÖNMESİN!


 

Mersin’in kilitlendiği haftasonu oynanacak Hatayspor – Galatasaray maçı nedeniyle gözler Mersin Stadyumunda. Ulaşımdan internete ve otoparka bir çok alandaki eksiklikleri nedeniyle maç keyfinin çileye dönüşmemesi için sporseverler yetkilileri göreve çağırdı!

HEDİYE EROĞLU

 

Süper Lig’de mücadele den Hatayspor maçlarını Mersin’de oynamaya başlayınca stadyumun unutulmuş eksikleri tekrar gündeme geldi.

Yaşanan olumsuzluklardan sonra maça gelen binlerce taraftar isimsiz olan stadyuma Çile stadyumu ismini dile getirmesi gündeme oturdu. Akdeniz Oyunları kapsamında 2011 yılında yapılan Stadyumun çevresinde daha fazla aracın park edebileceği otopark yapılacak alan olmasına rağmen stadyumun kapasitesinin altında otopark yapılması Hatayspor’un iç saha maçlarını Mersin’de oynaması ile gün yüzüne çıktı.

 

BÜYÜK MAÇLARA HAZIR MIYIZ?

Yaşanan deprem felaketi sonrasında Süper Lig ekibi Hatay Spor’un maçlarını Mersin’de oynaması ile eksiklikleri gündeme gelen Mersin Stadyumu, Süper Lig maçlarına hazır olmadığını geçen 11 haftalık sürede bir kez daha gösterdi.

Normal maçlarda bile yaşanan sorunlar, hafta sonu oynanacak Hatay Spor – Galatasaray maçı ile çileye dönmesi beklenirken, otopark sorunu, cep telefonlarının çekmemesi, ulaşımda ki yetersizlikler, stadyumun bakımsızlığı gibi temel sorunlar, seyircinin ilgi gösterdiği maçlarda daha da büyüyor.

Trafik ekiplerinin gereksiz yerde yol kapatmaları, akışı sağlayamamaları tepki çekerken, otopark yetersizliği sonucu, maça gelen taraftarların araçlarını stadyumdan 2-3 km. ileriye park etmeleri bir başka tepki çeken konu oldu.

 

KENT, SÜPER LİGİN EKONOMİK GETİRİSİNDEN YARALANMALI

Süper Lig ile birlikte kentimize gelen takımlar ve taraftarlarının kent ekonomisine sağlayacağı katkı çok önemli bir gerçek olarak karşımızda dururken, gelen taraftarların yaşayacağı sorunlar şimdiden düşündürüyor.

Mevcut sorunların geçmiş yıllardan bugüne kadar gelmesi bir diğer tartışma konusu olurken, kamuoyunun beklentisi ise Mersin’in diğer sorunlarında olduğu gibi bu sorununa da yetkililerin ilgisiz ve çözümsüz kalmamaları yönünde oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA