Cumhuriyeti koruyup yüceltmek en büyük görevimizdir | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cumhuriyeti koruyup yüceltmek en büyük görevimizdir


 

Başkan Gültak; “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyeti anlamak, yüceltmek ve gelecek nesillere en güçlü şekilde teslim etmek, bugün bizlere düşen en asil ve en büyük büyük görevdir” dedi.

Haber Merkezi

 

Atatürk’ün vefatının 85’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Her türlü yokluğa karşı aziz milletimizin azim ve kararlılığıyla büyük zaferlere imza atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk; işgal ordularına karşı Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması ve Cumhuriyetimizin kurulmasına önderlik etmiştir. Ve bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılında, ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyeti anlamak, yüceltmek ve gelecek nesillere en güçlü şekilde teslim etmek bizlere düşen en asil, en büyük büyük görevdir” ifadelerini kullandı.

 

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR”

Sözlerini; “Bütün dünyanın saygı duyduğu eşsiz Komutan Atatürk’ü ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyetin değerlerini koruyacak, milletimizin çağdaş dünyada saygın ve güçlü bir yer edinebilmesi için yılmadan çalışacağız” şeklinde sürdüren Başkan Gültak, devamında şu ifadeleri kaydetti; “Bugün Ortadoğu coğrafyasında İsrail eliyle uygulanan ve ne yazık ki dünyanın gözlerini ve kulaklarını kapadığı katliam ve soykırım; vatanımıza, devletimize ve cumhuriyetimize çok daha güçlü ve sarsılmaz bağlarla bağlanmamız gerektiğini; birlik ve dirlik içinde yaşamamız gerektiğini bir kez daha ispatlamıştır. Atatürk’ün dediği gibi; Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Bu duygularla; 1 asrı geride bırakan ve daha nice bin yıllar yaşayacak olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman Silah Arkadaşlarına, vatan uğruna canlarını feda eden, bu toprakları vatan yapmak için canlarını veren, ay yıldızlı bayrağımızın göklerde hür ve özgür dalgalanmasını sağlayan aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarına minnetlerimi sunuyorum.

Ebediyete irtihalinin 85’inci yıldönümünde, İstiklal Mücadelemizin eşsiz komutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyorum.”

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA