Mersin bu maça kilitlendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin bu maça kilitlendi


 

Mersin, haftasonu oynanacak Hatayspor - Galatasaray maçına kilitlendi! Maç biletleri satışına ilgi yoğun olurken bu durumun otel, eğlence, yeme içme sektörlerine olumlu etkisi ile ekonomiye katkı sunması bekleniyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin İdman Yurdu’nun 2019’da Süper Lig’e veda etmesinden buyana özellikle futbol alanında büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmasına imkan verilmeyen Mersin, Hatayspor’un maçlarına ev sahipliği yaparak bu açığını kapatmaya çalışıyor.

Gerek profesyonel sporcu ve teknik adamların takip edilebilmesi ve izlenebilmesi gerekse de kent ekonomisine katkısı açısından büyük öneme sahip bu tür organizasyonların sayısının artması istenirken bu talep bir türlü karşılık bulmuyor.

Ne milli maçlar ne de büyük organizasyonlar verilmeyen Mersin, özellikle tribünlerin dolduğu karşılaşmaların otel, eğlence, yeme içme sektörlerine olumlu etkisi ile ekonomiye katkısından yararlanmak istiyor.

 

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Bu kapsamda deprem mağduru olması nedeniyle maçlarını Mersin’de oynayan Atakaş Hatayspor, kente önemli bir hareketlilik katıyor. Hatay ekibinin Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray’ı ağırlayacağı karşılaşma öncesi kentte şimdiden hareketlilik yaşanıyor.

11 Kasım Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak mücadele öncesi 25 bin 532 kişi kapasiteli stadyumda yerini almak isteyenler bilet arayışına girdi. Ancak Hatayspor – Galatasaray maçı için en düşük kale arkası biletin dahi 400 TL olması tepki çekti.

Karşılaşmayı izlemek isteyen 7 yaş üstündeki erkek/kadın taraftarlar için Passo üyeliği ve bileti olmak zorunda.

 

HATAY HAZIRLIKLARINI ERDEMLİ’DE SÜRDÜRÜYOR

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına Mersin'in Erdemli ilçesinde başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, antrenman teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde Erdemli Belediyesi Çim Saha Tesisleri'nde gerçekleşti. Futbolcuların dar alan çalışması yaptığı idman, 1 saat 15 dakika sürdü.

Hatayspor, 11 Kasım Cumartesi saat 19.00'da Mersin Stadyumu'nda Galatasaray ile karşılaşacak.

Bu arada, Hatay ekibinin, Erdemli Atış Poligonu'nda yapılan tesise yerleştiği, antrenmanlarını ise bir süre Erdemli Belediyesi Çim Saha Tesisleri'nde gerçekleştireceği bildirildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA