Akdeniz’de, sıcak asfalt çalışmaları sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de, sıcak asfalt çalışmaları sürüyor


 

Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırlarında ömrünü tamamlamış kilitli parke taşlarını sökerek yerine asfalt dökümü gerçekleştiriyor. Ekipler son olarak, Kiremithane Mahallesi 4410 sokakta, ömrünü tamamlayan ve zarar gören parke taşlarını iş makineleri desteğiyle kaldırarak yerine sıcak asfalt serimi yaptı.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerle birlikte, merkez mahallerin ihtiyaç duyan sokaklarına da sıcak asfalt sermeye, ömrünü tamamlamış kaldırım, parke taşları ve bordürleri yenilemeye devam ediyor. Hazırladıkları program kapsamında yenileme hizmetine hız veren ekipler, Kiremithane Mahallesi 4410 sokakta bulunan, zaman içinde ömrünü tamamlayan ve yer yer zarar gören kilitli parke taşlarını iş makineleri desteğiyle sökerek yerine sıcak asfalt dökümü gerçekleştirdi. Hizmete tanık olan mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirdi.

 

“PARKE TAŞLARI YERİNE ASFALT DÖKÜLMESİ BİZLERİ MUTLU ETTİ”

‘Pazar Sokağı’ olarak da bilinen bölgede yaklaşık 10 yıldır kilitli parke taşı olduğunu ifade eden Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen; “Kamu kurumları tarafından çeşitli zamanlarda yapılan çalışmalar dolayısıyla parke taşları zarar görmüş, tahrip olmuştu. İnsanlar sokakta yürürken zorluk çekiyordu. Parke taşlarının en büyük sıkıntısı, bir kere söküldü mü bir türlü düzen tutmaması. Biz de bundan dolayı Akdeniz Belediyesi’ne müracaat ettik. Kısa sürede dönüş oldu ve çalışmalar başladı. Eskiyen, zarar gören kilitli parke taşları söküldü ve yerine sıcak asfalt serimi gerçekleşti. Vatandaşlarımız kilitli taşlardan çok şikâyetçi idi, şimdi asfalt olması bizleri çok mutlu etti. Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA