Jandarmadan uygulamalı trafik eğitimi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Jandarmadan uygulamalı trafik eğitimi


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Yenişehir Trafik Jandarması tarafından trafik farkındalığının artırılması amacıyla öğrencilere yönelik eğitim programı düzenledi.

Trafik Jandarması öğrencilere trafik işaret levhaları, emniyet kemeri, yaya yollarında güvenli yürüme, karşıdan karşıya geçiş alanlarının kullanımı, güvenli bisiklet kullanımı, araçta güvenli yolculuk konularında bilgi verdi.

Trafik eğitim parkurunda uygulamalı olarak düzenlenen eğitime Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök’de katıldı. Eğitim fotoğraf çekimi ve öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesi ile son buldu.

Jandarma ekipleri, trafik farkındalığının artırılmasına yönelik olarak icra edilen bu tür eğitimlerin eğitim öğretim yılı boyunca belirli aralıklara devam edeceğini belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA