Altunok, Galericiler Sitesi inşaatını gezdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Altunok, Galericiler Sitesi inşaatını gezdi


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Pazarkaşı mahallesinde yapımı devam eden galericiler sitesi inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaat alanında incelemelerde bulunan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “İlçemizde çarşı içi, ara yollar veya bulvarlar üzerinde faaliyet gösteren galerici esnaflarımızı tek çatı altında toplamak istiyoruz. Mülkiyeti belediyemize ait Pazarkaşı mahallesinde yapımı devam eden galericiler sitesini kısa sürede tamamlayarak esnaflarımızın hizmetine sunacağız.  Böyle güzel bir projeyi hayata geçirmek çok şükür bizlere nasip oldu. Silifkeli galerici esnaflarımız bundan böyle müşterilerine modern ve sağlıklı ortamlarda hizmet verecektir. Allah’ın izni ile çalışmamızı kısa sürede tamamlayarak ilçemizde oto galericiliği yapan esnaflarımızı yeni yerlerinize taşıyacağız” dedi.

Teknik Hizmetlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, belediye inşaat mühendis ve mimarlarla birlikte galericiler sitesi inşaatında incelemelerini sürdüren Başkan Altunok, çalışmaların hızlandırılması için müteahhit firma yetkililerine de talimatlarda bulunduğu öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA