Yelkencilerden Mezitli’ye özel ‘Sevgi Çemberi’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yelkencilerden Mezitli’ye özel ‘Sevgi Çemberi’


 

Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği (DADD) üyesi 27 yelkenci Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle Mezitli sahillerinde gösteri düzenledi.

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi’nin konuk ettiği Denizlerdeyiz Amatör Denizcilik Derneği (DADD) üyesi yelkenciler, ilçe sınırları içerisinde bulunan kıyı şeridinde ‘Sevgi Çemberi’ oluşturdu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da öncü tekneye binerek telsiz aracılığı ile Mezitli’yi tanıttı, tüm yelkencileri selamladı. Yelkencilerin SoliPompeiopolis Antik Kenti açıklarında oluşturdukları ‘Sevgi Çemberi’ gösterisi kıyıdaki izleyicilerden büyük beğeni topladı. 

 

“MEZİTLİ DÜNYANIN EN İYİ SAHİLLERİNE SAHİP”

Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında Türkiye’de ve Mezitli’de çeşitli etkinliklerin yapıldığını dile getiren Başkan Tarhan, “Dünyanın en güzel sahillerine sahip olan Mezitli’deki kıyılarda 27 yelkenli tekne Türkiye’nin çeşitli yerlerinden bir araya gelerek, ‘Sevgi Çemberi’ oluşturdu. Bir taraftan ilçemizdeki binaların balkonlarındaki Türk bayrakları diğer taraftan yelkenlerdeki kocaman Atatürk posterleri muhteşem bir görüntünün oluşmasına neden oldu.  Sevgi çemberiyle Mezitli’den dünyaya seslerini duyuran tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

MEZİTLİ’YE ÖZEL SEVGİ ÇEMBERİ

Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği (DADD) kurucusu Başkanı Zafer Türkmen; “Akdeniz’e 3. kez geliyoruz ve sağ olsun Başkanımız Neşet Tarhan’da bizleri sürekli misafir ediyor. Mezitli sahillerimize özel ‘Sevgi Çemberi’ yapıyoruz. Rallimizi Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle düzenledik. Tüm katılımcılar adına Başkanımız Neşet Tarhan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA