Minibüsün çarptığı minibüs düğün salonuna girdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Minibüsün çarptığı minibüs düğün salonuna girdi


 

Hüseyin Yıldız

 

Mersin'in Erdemli ilçesinde minibüsün çarptığı minibüs yoldan çıkarak bir düğün salonu yazıhanesine girdi. 2 kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Mersin-Antalya D-400 yolunda Erdemli Çamlık Tabiat Parkı karşısında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Şerif Çalışkan idaresindeki 33 C 6040 plakalı minibüs seyir halindeyken, arkadan gelen 33 S 6255 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle öndeki minibüs yoldan çıkıp kaldırımı aşarak bir düğün salonunun yazıhane kısmına girdi. Kazada Çalışkan idaresindeki minibüste bulunan aile bireylerinden 2 kişi hafif yaralandı. Yaralılar ambulansla ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olayı anlatan işletme sahibi Süleyman Özdemir, "Bir minibüs başka bir minibüse arkadan vurarak bizim salonun yazıhane bölümüne iteklemiş. Camları ve taşıyıcı kolonu kırarak minibüsün bir kısmı içeri doğru girmiş. Çok şükür can kaybı yok, 2 tane hafif yaralı var" dedi.

Kaza ile ilgili polisin soruşturması sürüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA