Tarsus eli boş dönüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus eli boş dönüyor


 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 9.haftasında deplasmanda Fenerbahçe Alagöz Holdinge 100-79’luk skorla yenilerek 7’inci mağlubiyetini aldı.

SUAT ÖZDAL

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 9.hafta açılış maçında temsilcimiz İlkem Yapı Tarsus, Fenerbahçe Alagöz Holdingin konuğu oldu. Bir yabancı oyuncu eksikliği ve Nina'nın sakatlığı nedeniyle fazla süre alamaması temsilcimiz Tarsus’un maç içinde ki takım rotasyonunu etkiledi.

Metro Enerji Spor Salonundan oynanan karşılaşmanın ilk periyodunda Tarsus, Fenerbahçe Alagöz Holdingin hızlı ve baskılı basketbolu karşısında savunmada çözüm üretmedi. Periyot sonunda 35- 16’lık skorla 2.periyoda avantajlı giren taraf Fenerbahçe Alagöz Holdingin oldu. 2.peryotta temsilcimiz rakibi karşıda sahada direnç gösterse de ortaya koyduğu basketbol farkı kapatmaya yetmedi ve ilk yarı 59- 35’lik skorla kapandı.

3.peryotta temsilcimiz rakibi karşında savunma ve hücumda başarılı bir performans sergiledi periyot skoru 23- 28 ilkem Tarsus lehine sonuçlandı.

Karşılaşma sonunda Fenerbahçe Alagöz Holdingin tüm oyuncularına süre vererek 100 sayıya ulaştı ve karşılaşma 100 – 79’luk skorla tamamlandı. Fenerbahçe milli araya lider girerken, ligin 9.haftasında ilkem Yapı Tarsus 8 karşılama sonunda 7. mağlubiyetini alarak ligin alt sıralarında yer aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA