İnsan kaynakları uzmanları yetiştirecek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İnsan kaynakları uzmanları yetiştirecek


 

Akdeniz Belediyesi, sektörün önde gelen profesyonellerinin katılacağı ve özel sektörde yüzde 70 istihdam hedefi taşıyan ‘İnsan Kaynakları’ eğitimi verecek.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, hayata kattığı yenilikçi projelerle gençleri yetiştirip meslek kazandırmaya ve bu sayede genç istihdamını arttırmaya devam ediyor. Akdeniz Belediyesi ile Mersin İŞ-KUR İl Müdürlüğü işbirliğinde ve sektörün önde gelen insan kaynakları profesyonellerinin vereceği ücretsiz ‘Yüz Yüze İnsan Kaynakları Eğitimleri’ başlıyor. Toplamda 3 hafta (36 saat) sürecek eğitimler; 1-23 Aralık 2023 tarihleri arasında Cuma ve Cumartesi günleri verilecek.

 

BAŞVURU İÇİN GEREKEN ŞARTLAR…

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde, ücretsiz verilecek olan ve yüzde 70 istihdam hedefi taşıyan insan kaynakları eğitimlerine başvuru şartları ise şöyle sıralandı: “En az lise mezunu olmak; 35 yaşını aşmamış olmak; eğitim ve istihdam dışı olmak; eğitimlere fiili katılım sağlamak ve Mersin’de ikamet ediyor olmak.”

 

SON BAŞVURU TARİHİ 12 KASIM…

Başvuruların sadece online bir şekilde belediyenin www.akdeniz.bel.tr web sayfası ile instagram hesabındaki linkten yapılacağı eğitimlere son başvuru tarihi 12 Kasım 2023. Ücretsiz verilecek insan kaynakları eğitimine katılmak isteyen ve gerekli şartları taşıyan gençler, (05527690801) ve (05527690805) numaralı telefonlar üzerinden de ayrıntılı bilgi alabilir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA