Aykanat Spor start veriyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Aykanat Spor start veriyor


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Aykanat Spor Sezon, açılış maçına hazır. Geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol 2. Liginde Mersin’i başarılı bir şekilde temsil eden Aykanat Spor,play- off’lar sürecinde elenerek sezonu kapatmıştı.

Aykanat Spor Baş Antrenör olarak Barış Narşen ile anlaşarak takımın başına getirirken, takımın flashtransferi ise Tibet İlhan oldu.

Temsilcimiz Aykanat Spor Erkek Basketbol takımı ligin açılış maçında İstanbul deplasmanında Efeler Haznedar Doruk ile Cumartesi Güngören Spor Kompleksinde saat 18.30 da karşılaşacak.

Ligin ilk karşılaşmasından kazanarak lige başlamak isteyen Mersin temsilcisinde hedef, öncelikle guruptan çıkmak ve play- off’larda mücadele etmek.

16 farklı şehirden 32 takımın mücadele edeceği TB2L’de 2023-2024 sezonunda 4 farklı grupta oynanacak olan müsabakalar 3-6 Kasım 2023 tarihinde başlayacak olup 1-4 Mart 2024 tarihinde tamamlanacaktır. Play-off müsabaka programı TBF tarafından daha sonra ilan edilecek. Temsilcimiz C Gurubunda yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA