Akdeniz’de ömrü tamamlanan parke taşlarının yerini asfalt alıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de ömrü tamamlanan parke taşlarının yerini asfalt alıyor


 

Akdeniz Belediyesi fen işleri ekipleri, ilçede ömrünü tamamlamış parke taşlarını sökerek, yerine asfalt serimi gerçekleştiriyor.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerle birlikte, merkez mahallerin ihtiyaç olan sokaklarına da sıcak asfalt sermeye, ömrünü tamamlamış kaldırımları, parke taşları ve bordürleri yenilemeye devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı çalışma programı kapsamında gerek merkez, gerekse de kırsal mahallelerde ihtiyaç duyan yol ve sokaklarda sıcak asfalt seriminin yanı sıra kaldırım yenileme hizmetine hız verdi. Bu çerçevede, Kiremithane Mahallesinde bulunan ve zaman içinde ömrünü tamamlayan veya yer yer zarar gören kilitli parke taşları, iş makineleri desteğiyle yerinden sökülerek sıcak asfalt öncesi sokakta düzenleme çalışmaları başlatıldı.

 

“ASFALT, PARKE TAŞINDAN DAHA İYİ OLACAK”

Çalışmalardan dolayı memnun olduğunu dile getiren Kiremithane Mahalle Muhtarı Ali Gülgen, pazar sokağı olarak kullanılan bu cadde de parka taşları bulunduğunu ancak söz konusu taşların artık ömrünü tamamladığını belirtti. Akdeniz Belediyesi’ne taşların onarılması ve yenilenmesi için müracaatta bulunduklarını dile getiren Gülgen, kısa süre içerisinde dönüş aldıklarını ve çalışmaların hızla başladığını kaydetti. Parke taşlarının yerine asfalt döküleceğini dile getiren Gülgen, asfaltın parke taşından daha iyi olacağını dile getirerek, “Parke taşları bozuldu mu bir daha düzen tutmuyor. Yağmur yağdığında, bozuk olanlardan bir tanesine basıldığında su sıçraması söz konusu oluyor. O nedenle asfalt daha temiz daha güzel olacak. Çalışmalarından dolayı Başkan Mustafa Gültak’a ve ekibine teşekkür ederim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA