MSK Esenlere takıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK Esenlere takıldı


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 8.hafta kapanış maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, Esenler Erok Basketbolu ağırladı. Coach Semih Soğuksu ile yollarını ayıran temsilcimiz bu karşılaşmaya takımın başında Yardımcı Coach Halil Atlı ile başladı. Hazer Avcı sakatlığı nedeniyle kadroda yer almazken Garrett Sim 2 hafta sonra kadroda yer alarak takımdaki yerini aldı.

Geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe Koleji karşında mağlup olan temsilcimiz Edip Buran Spor salonunda Esenler Erok Spor karşında ilk periyotta rakibine dış şutlardan bulduğu isabetli atışlarla önde başlasa da Esenler Erok hücumda toparlanıp savunma sertliğini de arttırarak periyodu 23/20 önde kapattı. İkinci periyotta Esenler Erok ilk 3 dakika yaptığı fauller sonucunda 4 faul problemine girse de MSK’nın hücumdaki top kayıplarını dış atışlardan ve boyalı alandan bulduğu sayılarla devreyi 44/36 önde kapattı. İlk yarı MSK bençten 6 sayı katkı alırken Esenler Erok 20 sayı katkı aldı.

3.periyota her iki takımda hızlı başladı. Dış atışlarda Akın Kandemir ve Garrett Simin takımına katkı sağlarken Ziga Dimeç boyalı alandan bulduğu sayılarla farkı eritse de konuk ekip 4. periyoda ortaya koyduğu Basketbol ile 57/53 üstün girdi.

Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada tribünlerin tamamen dolu olması maça ayrı bir heyecan kattı.

4.periyota MSK hücumda sayı üretmekte zorlandığı süreçlerde Denizhan Çevik takımına ardı ardına bulduğu 5 sayı ile katkı sağlayarak farkı 9 sayıya çıkardı: 53/62.

Umut Geçen bulduğu 3 sayı ile skoru 53/65’e getirdi. Temsilcimi 4.periyotta ilk sayısını maçın bitimine 3.33 saniye kala Gökhan’la buldu ve farkı 10 sayıya indirdi.

Karşılamada izzet Türkyılmaz durduramayan MSK sakatlık sonrası Garrett Simi’den istediği katkıyı alamadı ve skor üretmekte zorlandı. Şampiyonluk mücadelesi veren MSK 8 haftada 3 mağlubiyetle  zirveden uzaklaşmaya  devam ederken, taraftarını maçın bitimine 1 dakika kala salonu ter etmeye başlaması dikkat çekti.

Esenler Erok Spor karşılamayı 72/63 kazanarak 4 galibiyetine ulaşırken temsilcimiz 3 mağlubiyetini alarak zirveden uzaklaştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA