Cumhuriyet için bile bir araya gelemediler! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cumhuriyet için bile bir araya gelemediler!


 

Mersin’de CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı ile istenmeyenler ilan ettiği ilçe belediye başkanları Neşet Tarhan, Abdullah Özyiğit ve Haluk Bozdoğan Cumhuriyetin 100’üncü yıl kutlamalarında dahi bir araya gelemediler!

HEDİYE EROĞLU

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı için geri sayım başlarken saha kızışıyor.

CHP Parti Meclisi'nce (PM) alınan karar gereği 4-5 Kasım'da gerçekleştirilecek kurultay öncesi parti içi çekişmeler Cumhuriyetin 100’üncü yıl kutlamalarına dahi yansıdı!

İl etapta değişimcilerden yana olsa da sonradan rotayı Kemal Kılıçdaroğlu’na çeviren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, düzenlediği etkinliklerde il örgütü ile gövde gösterisi yaptı.

İl örgütü parti meclisi üyesi, milletvekilleri, ilçe başkanlarımız ve partililerle birlikte Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Fener Alayına katılırken Seçer’in istenmeyenler ilan ettiği Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan bu kutlamalarda yer almadı.

Cumhuriyetin 100’üncü yıl kutlamalarında dahi bir araya gelmeyen Vahap Seçer ile ilçe belediye başkanları arasında ki soğuk savaşın Cumhuriyet kutlamalarına dahi yansıması parti tabanında tepkiye neden oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA