BAL’da Erdemli rüzgarı esiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’da Erdemli rüzgarı esiyor


 

BAL’da mücadele eden Mersin ekiplerinden Erdemli Belediye 3’te 3 yaparak yükselişini sürdürürken yakın takipteki Anamur Belediyespor ilk galibiyetini alarak zirve yarışını hızlandırdı. Mersin Camspor ve Homurlu ise ‘iki ileri bir geri’ gidişatını sürdürüyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’inci grupta Mersin’i temsil eden Erdemli Belediyespor, Anamur Belediyespor, Homurlu ve Camspor takıları, 3’üncü haftayı geride bıraktı.

 

ERDEMLİ 3’TE 3 YAPTI

Ligin ilk haftasında Mersin derbisinde konuk ettiği Mersin Camspor’u 1-0 yenerken ligin ikinci haftasında ise Suvermez Kapadokya Sporu da deplasmanda 1-0 geçerek önemli bir galibiyet alan Erdemli Belediyespor,bu hafta ise deplasmanda Sarıçam Kürkçüler Sporu 3-1 geçerek ilerleyişini sürdürdü.

 

ANAMUR İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Grubun iddialı takımlarından Anamur Belediyespor da, ilk hafta Mersin derbisinde Homurlu 1951 Spor ile 0-0 ve ikinci hafta evinde ağırladığı Niğde Belediye ile 1-1 berabere kalmasının ardından ilk kez kazandı. Deplasmanda İmamoğlu Belediyesporu 1 – 0 yenen Anamur ilk galibiyetini aldı.

 

CAMSPOR 3. MAĞLUBİYETİNİ ALDI!

BAL’daki bir diğer temsilcimiz Mersin Camspor da, geçen hafta 5-2 kaybettiği olaylı Sarayönü Belediyespor maçı sonrası Karaman Gençlerbirliği Gençlik ve Spor Kulübüne 2 -1 yenildi ve 3’üncü mağlubiyetini aldı.

 

HOMURLU İKİ İLERİ BİR GERİ

BAL’daki son Mersin temsilcisi Homurlu 1951 Spor ise ilk hafta ki Anadolu Belediyespor ile evinde 0-0 berabere kalmasının ardından geçen hafta deplasmanda Fuzul Ömeranlı Spor Kulübü’ne 3-2 yenilmişti. Homurlu, ligin 3’üncü haftasında ise evinde ağırladığı Akşehirspor ile 0 – 0 berabere kaldı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA