Silifke, bir ileri bir geri! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke, bir ileri bir geri!


 

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

Geçen hafta Silifke’de ligin güçlü ekibi ve lideri Karşıyakaspor’u yenen 3. Lig temsilcisi Silifke Belediyespor, 8. hafta maçında Eskişehir deplasmanında karşılaştığı Anadolu Üniversine 1-0 mağlup oldu ve 9 puanda kaldı.

Yeni Teknik Direktörü Ufuk Uysal ile ilk maçına çıkan Silifke Belediyespor, karşılaşmada yakaladığı pozisyonları cömertce harcarken, Anadolu Üniversitesi 78. Dakikada Ali Fırat Kasap'ın golüyle maçı 1-0 kazandı.

 

GRAFİĞİMİZİ YÜKSELTMEMİZ GEREKİYOR

İnişli çıkışlı grafiği yükseltmeleri ve artık seri galibiyet almak gerektiğini belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Ligde şuan istediğimiz konumda değiliz, Anadolu Üniversite maçını kaybettiğimiz için üzgünüz.Sezon başından bu yana yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz gerekiyor.Yeni teknik direktörümüz Ufuk Uysal ile futbolcularımıza güveniyorum. Önümüzde 1954 Kelkit Belediyespor maçı var kendi saha ve seyircimiz önünde kazanıp seri galibiyetlere geçmek istiyoruz.” dedi.

 

ÜZGÜNÜZ

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk Uysal, “Futbolcularımızla 1 haftalık bir süreç geçirdik, Anadolu Üniversitesi maçına da iyi hazırlandık, karşılaşmada pozisyonlarda bulduk, değerlendiremedik ve sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldık. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp 1954 Kelkit Belediyespor maçına hazırlanacağız. İnşallah taraftarlarımızın da desteği ile kazanacağız. Silifke Belediyespor olarak daha üst sıralamada olacağız. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.

 

SİLİFKE EVİNDE

Silifke Belediyespor, 9. Hafta maçında 05 Kasım Pazar günü saat 14:00’da 1954 Kelkit Belediyespor ile mücadele edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA