Cumhuriyeti, ilelebet yaşatmakta kararlıyız! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cumhuriyeti, ilelebet yaşatmakta kararlıyız!


 

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de bir birinden renkli kutlamalarla kutlandı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de Cumhuriyetimizin 100. yılında coşkulu kutlamalara imza atıldı. Mersin Valiliğinin resmi kutlama programlarının yanı sıra kurum ve kuruluşlar ile çeşitli dernek ve STK’ların kutlamalarında vatandaşlar gurur ve coşku dolu anlar yaşadı.

Cumhuriyeti ilelebet koruyacaklarını, Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının bıraktığı bu eşsiz mirasa sahip çıkacaklarını belirten Mersinliler, bu onurlu günde birlikte olmanın sonsuz heyecanı ve sevinciyle kenetlendi.

İçinde bulunduğumuz durum ve koşullar ne olursa olsun bu büyük ve onurlu günü gereken coşku, gurur ve minnetle cumhuriyeti kutlayan yurttaşlar, “Cumhuriyet ilelebet yaşayacak. Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti ilan edip egemenliği kayıtsız şartsız ulusuna vermiştir. Bize düşen, bu emaneti en iyi ve yaraşır şekilde korumak ve ileriye götürmektir. Bizler bu Cumhuriyetin çocukları olmaktan sonsuz gururlu ve minnettarız. İlelebet yaşatmakta kararlıyız” mesajı verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA