Başkan Abdullah Özyiğit, Cumhuriyetin 100. yılını kutladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Abdullah Özyiğit, Cumhuriyetin 100. yılını kutladı


 

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılını yayınladığı mesajla kutladı.

“Yenişehir, Cumhuriyetimizin 100. yaşında daha da büyümek ve gelişmek için kararlıdır ve Atatürk’ün yolundadır.” diyen Başkan Abdullah Özyiğit, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılını coşku ve gurur içinde kutlamanın büyük onurunu yaşıyoruz.

29 Ekim 1923’te Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletimizin büyük fedakarlıkları ve özverileriyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti, nice yüzyıllarda bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün ve ilerlememizin sembolü, ulusumuzun birlik ve beraberliğinin teminatı olmaya devam edecektir.

Bugün, Cumhuriyetimizin 100. yılın kutlarken bu büyük mirası daha da ileriye taşımanın sorumluluğunu asla unutmayacağız. Demokrasi, özgürlük, eşitlik ve adalet gibi temel değerler üzerine inşa edilen Cumhuriyetimiz, bir umut kaynağı olmuştur.

Yenişehir Belediyesi olarak şehrimizin her köşesinde, Cumhuriyetimizin değerlerini yücelten projeleri hayata geçirecek, eğitimden sağlığa, altyapıdan kültürel ve sportif çalışmalara kadar her alanda ilerlemeyi sürdüreceğiz. Yenişehir, Cumhuriyetimizin 100. yaşında daha da büyümek ve gelişmek için kararlıdır ve Atatürk’ün yolundadır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşları başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.  Ülkemizi, her karışını koruyarak daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza söz veriyoruz. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. yılı hepimize kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA