Şehir Hastanesi’nde Cumhuriyetin 100. Yılı sergisi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şehir Hastanesi’nde Cumhuriyetin 100. Yılı sergisi


 

Mersin Şehir Hastanesi'nde cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla '100 yıldır aynı aşk ve heyecanla' temalı fotoğraf sergisi açılırken, hastane çalışanları cumhuriyetin 100. yılını pasta keserek kutladı.

'Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcı olan cumhuriyetinin 100. yılı farklı etkinliklerle kutlanıyor. Bu çerçevede Mersin Şehir Hastanesi'nde cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle '100 yıldır aynı aşk ve heyecanla' temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Mersin Şehir Hastanesi'ndeki etkinliğe katılan İl Sağlık Müdürü Emrah Ceviz, cumhuriyetin ilk yıllarında sunulan sağlık hizmetlerine dair çok sayıda siyah beyaz fotoğrafın arşivlerdeki yerini aldığını belirterek, "Genç cumhuriyetin köy köy gezip tedavi yapan doktorları, fedakarca çalışan hemşireleri ve canla başla görev yapan sağlık çalışanlarının imkansızlıklar içerisindeki mücadelelerine dair çok sayıda fotoğraf karesi bulunmaktadır. Tam 100 yıl sonra bugün, artık imkansızlıklarla değil çağın en ileri teknolojileri ile ön plana çıkmaktayız. Binalar, teknolojiler, imkanlar değişse de sağlık çalışanlarının aşk ve heyecanı hiç değişmemiştir" dedi.

Serginin, 27 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında 1 hafta süreyle halkın ziyaretine açık olacağı belirtildi.

Öte yandan cumhuriyetin 100. yılı, hastane personeli tarafından düzenlenen mini bir etkinlikle kutlandı. Hastane toplantı salonundaki etkinlikte, Başhekim Bahar Aydınlı tarafından pasta kesilirken, personeller ellerinde Türk bayraklarıyla coşkuya ortak oldu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA