‘Cumhuriyetimiz 100 yaşında’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Cumhuriyetimiz 100 yaşında’


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyetimizin kuruluşununun 100. yıl dönümünü kutlamanın büyük onurunu ve gururunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Yılmaz; “Yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için var gücüyle çalışmaya devam edecektir” dedi.

 

“TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU, GÜÇLÜ BİR GELECEK DEMEKTİR”

“Cumhuriyet, geleceğimizin güvencesidir. Ve Türk milletinin ebedi varlığıyla ilelebet devam edecektir” diyen Başkan Yılmaz; “Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün ve yeniden dirilişin simgesi olan Cumhuriyet, dünya tarihine altın harflerle yazılmış bir bağımsızlık mücadelesidir. Bugün bizler, vatanımızda huzur içerisinde yaşıyorsak, bunu kahraman ecdadımızın gösterdiği manevi güce, fedakarlığa ve bağımsızlık inancına borçluyuz. Türkiye Yüzyılı vizyonu, gelecek demektir. Geleceğimizin teminatı gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla eğitimden sağlığa, kültürden sanata, bilimden teknolojiye her alanda büyük atılımlar yapmaya devam ederek ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine hep birlikte çıkaracağız. Bize bırakılan mirası da daha ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyet Bayramımız, Türkiye Yüzyılımızın başlangıcı kutlu olsun” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA