Mersin zorlu deplasmanda | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin zorlu deplasmanda


 

Geçen hafta evinde Afyonspor’u 1- 0 yenerek rahatlayan Yeni Mersin İdman Yurdu, 28 Ekim’de zorlu Diyarbekirspor’a konuk olacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Yeni Mersin İdman Yurdu’nun TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadelesini sürdürüyor. Ligde şu ana kadar oynadığı 10 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 16 puanla 8’inci sırada bulunuyor.

Ligdeki 8’inci haftasında oynadığı kötü futbolla 1461 Trabzon FK’ya 3-0 yenilmesi ile tepki çeken Yeni MİY, ardından ise Erokspor’a 3- 2 yenilerek ciddi eleştirilere maruz kaldı. Geçen hafta Afyonspor’u 1- 0 yenerek rahatlasa da galibiyet serisi yakalamak isteyen Kırmızı Lacivertliler, ligin 11. haftası kapsamında zorlu deplasmanda Diyarbekirspor’a konuk olacak.

 

MUSTAFA DENİZLİ'NİN YARDIMCISI DİYARBEKİRSPOR'A TEKNİK DİREKTÖR OLDU

Öte yandan rakip Diyarbekirspor'da iki hafta önce yolların ayrıldığı Kemal Kılıç’tan boşalan teknik direktörlük görevine Süleyman Gökhan Karaaeslan getirildi.

Daha önce Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yapan Karaaeslan, Eskişehirspor, Ümraniyespor,Altay ve İran'ın  Traktör Razi takımlarında çalıştı.

İngiltere'de Arsenal ve Leicester Cıty takımlarında staj yapan Karaaeslan, uzun yıllar Mustafa Denizli'nin ekibinde görev yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA