Mersinli Musa Avrupa Şampiyonu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli Musa Avrupa Şampiyonu


 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Avrupa Şampiyonu olan Mersinli Down Sendromlu Milli Judocu Musa Alan’ı tebrik etti.

Haber Merkezi

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 03-09 Eylül 2023 tarihleri arasında İtalya’nın Padova kentinde düzenlenen SUDS Avrupa Judo Şampiyonası'nda ülkemizi temsil ederek Avrupa Şampiyonu olma başarısı gösteren Mersinli milli gururumuz Musa Alan, Antrenörü Sevgi Fideli ve babası Mahfuz Alan'ı kabul ederek almış oldukları başarılarını tebrik etti.

Avrupa Şampiyonu olan Mersinli milli sporcu Musa Alan'ı tebrik eden İl Müdürü Ökkeş Demir, “Dünya'nın dört bir yanında farklı branşlarda mücadele eden sporcularımız aldıkları madalyalar, kazandıkları başarılarla göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.

İtalya'daki organizasyonda İstiklal Marşımızı okutarak bayrağımızı dalgalandıran ve Altın madalya ile Avrupa şampiyonu olan milli gururumuz Musa Alan'da bunlardan biri. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Bayrağımızı uluslararası organizasyonlarda dalgalandırarak bizleri gururlandıran başarılı sporcularımızın her konuda yanlarında ve destekçileri olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin ve Mersin'in gururu Musa Alan'ı, onu yeriştiren Antrenörü Sevgi Fideli'yi ve herkonuda destek olan ailesini bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA