Süper çekişme! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper çekişme!


 

Mersin’de kıyasıya bir yarışa sahne olan Süper Amatör Lig’de A Grubunda Erdemli ve Mut yenilmezlik serisini sürdürürken, B grubunda lider Çukurova’nın takipçileri Mezitli ve Mersin FK zirveyi zorluyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Lig’de heyecan devam ediyor. Ligdeki 5’inci haftada A ve B grubunda mücadele eden takımlar haftasonu çekişmeli maçlara imza attı.

 

A GRUBUNDA MUT VE ERDEMLİ HIZ KESMİYOR

A Grubunda lider Mut İdman Yurdu Belediyespor, deplasmanda İçel Yolspor’u 4-0 yenerek, 5 maçta 15 puana ulaştı. Volkan Pıtır yine 2 golle skorda etkili oldu.

Erdemli Limonspor da, Taşucu deplasmanından 3 puanla döndü. Erdemli, 2-1 aldığı maç ile göz doldurdu.

Akdeniz Belediyespor ise Karacailyas Veteranları 1-0 ile geçerek puanını 10'a yükseltti. Binevlerspor kendi evinde 3-2 yenilerek Akdeniz Zirvespor'a 3 puan kaptırdı. Ormanspor ise, deplasmanda Tarsuspor karşısında yenik duruma düşmesine rağmen maçı çevirip 2-1’lik skor ile 3 puan almayı başardı.

 

B GRUBUNDA ALT TARAF ZİRVEYİ ZORLUYOR

B Grubunda ise lider Çukurova Birlik FK, evinde Toroslar Belediyespor’u 4-0 geçerek, 5 haftada 5’inci galibiyetini alarak yenilmezlik serisini sürdürdü. Zirveyi zorlayan Mersin 33 FK da Kuvayi Milliyespor’u 2-0 geçerek iddiasını sürdürdü. Zirveye yürümek isteyen bir diğer ekip olan Mezitli 33 Spor ise evinde Akdenizgücü’nü 1- 0 yenerek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Erdemli derbisinde ise Erdemlispor konuk olduğu Erdemli Yörükspor’u 6-0 yenerek adeta darmadağın etti. Haftanın son gollü maçı ise Silifke İdman Yurdu- İdman Yurdu 1925 Spor arasında oynandı. Kırmızı Lacivertli İdman Yurdu 1925 Spor, Silifke’yi 5-2 yendi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA