Çalışan sağlığı masaya yatırılacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çalışan sağlığı masaya yatırılacak


 

Mersin Halk Sağlığı Müdürlüğü, Mersin Sanayi Sitesi, Mersin Tabip Odası ve Mersin Üniversitesinin katkılarıyla düzenlenen “1.Ulusal Çalışan Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu” 27-28 Nisan 2016 tarihlerinde Marehan Convention Center’de gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayınlayan Halk Sağlığı Müdürlüğü, sempozyum ile; Mersin ve çevresinde farklı sektörlerdeki tüm çalışanların sağlığı ve iş ortamının güvenliğinin sağlanması konusunda giderek çeşitlenen çalışma ortamı ve karmaşık risk yönetimleri için farklı yaklaşımların sistematize edilmesi, vurgulanması ve yol gösterici bilgilere ulaşılmasının amaçlandığını bildirdi.

Sempozyumun açılış konuşmaları Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kemal Başaralı, Mersin Halk Sağlığı Müdürü ve Sağlık Müdür V. Dr. Aytekin Kemik, Mersin Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Gülden Ersöz ve Mersin Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Güldağ tarafından gerçekleştirilecek.

Sempozyumda; çalışan sağlığı ve güvenliğin temeli, çok küçük ve küçük işletmelerde çalışan sağlığı ve güvenliği, çalışan ve işveren gözüyle iş sağlığı güvenliği, kamu kuruluşlarında iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları, çalışan dostu işyerleri, büyük işletmelerde iyi uygulama örnekleri, iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları, çalışan sağlığına genel bakış, sağlık çalışanı güvenliği konularında Türkiye halk sağlığı kurumu, çeşitli üniversiteler, belediyeler, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, çalışan sağlığı alanında rol alan kurum ve özel işyeri temsilcilerinin konuşma ve sunumlar yapacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA