MEÜSK hazırlık maçında galip | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜSK hazırlık maçında galip


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Seçil Kauçuk Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Adana Büyükşehir Belediyesi SK’yı hazırlık karşılamasında farklı skorla mağlup etti.

Ankara’da 2 Nolu Spor Salonunda misafir ettiği ligin ilk haftasında OGM Orman Sporla 17- 20 Kasım’da karşılaşacak olan MEÜSK, kendi Tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Aynı gurupta yer alan Adana Büyükşehir Belediyesi SK ile hazırlık karşılaşmasında müsabakayı 71/46 kazanan Seçil Kauçuk MEÜSK yönetim kuruluna ve teknik ekibe umut verdi.

Bu sezon Kadınlar Bölgesel Ligi’nde yatırım yapan bir çok takımın bulunduğunu belirten Kulüp Başkan yardımcısı ve Basketbol Şube sorumlusu Cem Aleksoğlu, “Mersin Üniversitesi olarak öncelikle guruptan başarılı bir şekilde çıkmak ve finallerde yer almak ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligine çıkmak istiyoruz. Bu doğrultuda teknik ekibimizle uyum içerisinde çalışıyoruz” dedi

Coach Cüneyt Keser de, “Kadın takımında yer alan sporcularımız Mersin basketbolundan yetişmiş Süper Lig, Kadınlar Basketbol Liginde mücadele etkisi başarılı basketbolcular. İyi bir ekibiz antrenmanlarda sporcularımız iyi performans ortaya koyuyorlar. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Bu kapsamda grubumuzda yer alan Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımıyla hazırlık karşılaşması yapacağız. Bu maçta kendi performansınızı takım olarak görmek istiyoruz. KBB Liginde ilk maçımız deplasmanda OGM Orman Gelişim Takımı ile 17/19 Kasım da Ankara’da yapacağız.  O sürece kadar antrenmanlarımıza ve hazırlık çalışmalarımızı hedefimiz doğrultusunda Gerçekleştireceğiz. Takımda eksin sakat oyuncu bulunmuyor” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA