Başkan Çakır’dan, “KGF Kefalet limitleri artmalı” çağrısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Çakır’dan, “KGF Kefalet limitleri artmalı” çağrısı


 

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, KGF’nin kefalet limitlerinin yaşanan ekonomik sorunlara paralel şekilde artırılması çağrısında bulundu.

Haber Merkezi

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bölge Oda ve Borsaları Toplantısı için Ankara’ya giden Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, burada bir dizi temasta bulundu. Önce Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya gelen Başkan Çakır, ardından TOBB’un da ortağı olduğu ve iş dünyasına destek veren Kredi Garanti Fonu (KGF)  Başkanı Erdoğan Özegen’i ziyaret etti. Çakır’a TOBB Bölge Oda ve Borsaları Toplantısı ile Tarım ve Orman Bakanlığı ziyareti için Ankara’da bulunan Mersin Heyeti de eşlik etti. Heyette Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz, Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Ulusal Turunçgil Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Okan Özkaya ile MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş yer aldı.

Görüşmede KGF’nin iş dünyasına kefil olarak çok önemli bir görevi yerine getirdiğine dikkat çeken Başkan Çakır, ancak kefalet limitlerinin yaşanan ekonomik sorunlara paralel şekilde daha yeterli düzeyde artması gerekliliğini iletti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA