MİY’de gidişat iyi değil! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY’de gidişat iyi değil!


 

Yeni Mersin İdman Yurdu, hafta içi oynanan Esenler Erokspor’a 3-2 mağlup olarak, ligdeki ikinci yenilgisini aldı. Pazar günü Tarsus’ta, Afyonspor’u konuk etmeye hazırlanan Yeni MİY’de kötü futbolun yaşattığı kayıplar endişe veriyor.

SERKAN TULTAK

 

TFF 2.Lig Beyaz Grup 9. Hafta maçında Yeni Mersin İdman Yurdu, Esenler Erokspor’a konuk oldu. Esenler Erok Stadı’nda oynanan ve Selim Özen, Recep Gündüz, Şükrü Çavcı hakem üçlüsünün yönettiği maçı ev sahibi ekip 3-2 kazandı.

 

BERABERLİĞİ KORUYAMADI

Rakip takımının 19. Dakika attığı ve skoru 1-0’a getiren golüne 10 dakika sonra cevap veren Mersin ekibi, maça dengeyi getirse de 45+5 ve 68. Dakikalarda yediği gollere engel olamayınca 3-1 geriye düştü. 90+5’te bir gol daha bulan Mersin İdman Yurdu’na bu gol yetmeyince maç 3-2 Esenler Erokspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın gollerini ise ev sahibi ekipten, Sefa Narim, Sertaç Çam ve Taygun Vurgun atarken, konuk ekibin gollerini de Fuat Bavuk ve Onur Arı kaydetti. Bu sonuçla Yeni Mersin İdman Yurdu 13 puanla 8. Sırada yer aldı. Erokspor ise 21 puana yükselerek maç eksiği ile ikinci sıradaki yerini korudu.

 

MAÇ PAZAR GÜNÜ TARSUS’TA, KONUK AFYONSPOR

Mersin Stadyumunda sorun olmaya başlayan zemin, yetkilileri harekete geçirdi ve stadyum bakıma alındı. Bu hafta sonu Hayat Spor, deplasmanda Fenerbahçe’nin konuğu olurken, Yeni Mersin İdmanyurdu ise Tarsus’ta oynanacak maçta Afyonspor’u konuk edecek. Afyonspor’da 6 puanla 13. Sırada yer alıyor.

Yakup Özhan, Sinan Bilen, Çağrı Ateş, Emre Can Furuncu hakem dörtlüsünün yöneteceği karşılaşma 22 Ekim 2023 Pazar günü Saat 15.00’da Tarsus Şehir Stadyumunda oynanacak.

Ancak Yeni MİY’de kötü futbolun yaşattığı kayıplar endişe veriyor. Kazanmak zorunda olan Mersin ekibinin olası bir mağlubiyeti halinde takımda hareketli günler yaşanması gündemde. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA