MSK yoluna kayıpsız devam etme peşinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK yoluna kayıpsız devam etme peşinde


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK da, Kapaklı Spor Basketbol galibiyeti ile yüzler gülüyor. Bu hafta ligde yoğun bir süreç yaşayacak olan MSK önce evinde Final Sporu konuk edecek ardından deplasmanda Fenerbahçe Kolejinin konuğu olacak. 

Mersin MSK’da Koç Semih Soğuksu Kapaklı Spor Basketbol maçı sonrası yoğun süreçle ilgili düşüncelerini Haberci Gazetesi olarak okurlarımızla paylaştı. Koç Soğuksu, “Son bir hafta bizim için hem yoğun hem de önemli hafta.7 günde 3 maç oynayacağımız zorlu bir sürece girdik. Bu süreçteki İlk maçı deplasmanda Kapaklı Belediye karşısında kazanarak iyi başladık. Şimdi önümüzde Perşembe günü Edip Burhan Spor salonunda oynayacağımız Finalspor müsabakası var. Daha sonra da Pazartesi günü İstanbul'da Fenerbahçe Koleji ile oynayacağız. Amacımız bu 3 maçı da kazanarak galibiyet serisi oluşturmak. Rakibimiz Finalspor lige istediği gibi başlayamasa da son 2 maçını kazanarak yükselen bir form grafiğinde olan, tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım bu ligde her zaman play off bandını kovalayan bir organizasyon. Her zaman söylediğim gibi Türkiye Basketbol Liginde kolay maç yok. Ayağımızın tozuyla ara vermeden Biz en iyi şekilde hazırlıklarımıza başladık. Hedeflerinin farkında olan bir oyuncu grubumuz var. Bizim de özellikle savunma tarafında yükselen bir agresifliğimiz ve kararlılığımız var. Bu maçı da kendi seyircimiz önünde, onların desteği ile iyi savunma yaparak kazanıp yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, 19 Ekim Perşembe günü saat 15:30 da Final Spor'u konuk edecek. Mersin ekibi ardından 23 Ekim Pazartesi günü İstanbul deplasmanında Fenerbahçe Kolejinin konuğu olacak. Karşılama Metro Enerji Spor salonunda Saat 14:00 te başlayacak. Basketbol severler Her iki karşılaşmayı YouTube TBFTV den canlı izleyebilecekler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA