MSK Spor Okulları için kayıtlar sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK Spor Okulları için kayıtlar sürüyor


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, kız ve erkek basketbolcu yetiştireceği MSK Spor Okulları’nı açtı.2010-2017 arası doğumlu kız ve erkek çocuklarının kayıt yaptırabileceği Spor Okulları’nda, A takıma oyuncu yetiştirilecek. Basketbola ilgisi olan ve kendisini geliştirmek isteyen çocukların katılabileceği Spor Okulları’nın antrenmanları Cumartesi ve Pazar günleri Seyfi Alanya Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, A takıma basketbol oyuncusu yetiştirebileceği MSK Spor Okulları’nı açtı.2010-2017 arası doğumlu kız ve erkek çocuklarının kayıt yaptırabileceği MSK Spor Okulları’nda, çocuklar basketbolu altyapıdan öğrenecek.Kaliteli ve kalifiye basketbol oyuncusu yetiştirmek için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi, çocukları çekirdekten yetiştirecek.

A takıma oyuncu yetiştirmek için açılan Spor Okulları’na, şimdiden 20 öğrenci kayıt yaptırdı.Spor Okulları’na kayıt ve detaylı bilgi için 0530 543 72 06 numaralı telefon aranabilir.

Antrenmanlar her Cumartesi ve Pazar 09.30-11.30 saatleri arasında, Seyfi Alanya Spor Salonu’nda yapılıyor. Kayıt yaptırmak isteyenler, ayrıca antrenman sırasında da alandaki yetkililerden bilgi alarak kayıt yaptırabiliyor.

 

İVME: “AMACIMIZ ALTYAPIDA OYUNCU YETİŞTİRMEK”

MSK Spor Okulları’nın amacının, ilerleyen süreçte A takım için oyuncu yetiştirmek ve her yaş grubunda Mersin’i en iyi şekilde temsil edecek takımlar oluşturmak olduğunu söyleyen MSK Basketbol Altyapı Koordinatörü Metin İlme, “Şu an antrenman yapan grup, 2012-2015 arası doğumlulardan oluşuyor.Spor Okullarımıza, 2010-2017 arası doğumlu kız-erkek oyuncular kayıt yaptırabilir. Sonrasında amacımız; potansiyeli olan çocukları, profesyonel olabilecekleri ekstra çalışmalarla bu yolda ilerletmek” dedi.

 

GELECEĞİN BASKETBOLCULARI MSK SPOR OKULLARI’NDAN MEMNUN

MSK Spor Okulları’nda basketbol eğitimi alan 10 yaşındaki Çınar Üskülütaş,basketbolda kendini geliştirip forvetolarak oynamak istediğini söyledi. Çalışmaların güzel gittiğini söyleyen Üskülütaş, “Burada basketbol koçlarımız, bize temel hareketleri gösteriyorlar ve biz onları yapıyoruz. Çok güzel de öğreniyorum. Çünkü basketbolu çok seviyorum” diye konuştu.

9 yaşındaki Eymen Sarıçiçek de antrenmanlara gelen çocuklardan. Sarıçiçek, MSK’nın eğitimlerini çok sevdiğini belirterek, “Burada çok şey öğreniyoruz.Dripling, top sürme gibi hareketleri öğretiyorlar. MSK’ya teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA