DEVA’lı Ekmen sokağa indi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEVA’lı Ekmen sokağa indi


 

Haber Merkezi

 

DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi İl Başkanı Taner Işıkbay ve beraberindeki heyetle birlikte cenaze, taziye ziyaretleri ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Tırmıl Sanayi Sitesi esnafını ve iş insanlarını ziyaret eden Ekmen, mevcut sorunları dinledi. Pazar günü gerçekleşen Cumhuriyetin 100. Yılı ve MTOSB’nin 30. Kuruluş Yıl Dönümü programına katılan Mehmet Emin Ekmen, Mersin’in sanayisinin geleceği için birlik mesajı verdi.

 

ŞEHİTUZMAN ÇAVUŞ MEHMET EMRE TEKE’NİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Mehmet Emin Ekmen, Pençe Kilit-2 Harekatı kapsamında, 9 Ekim tarihinde ağır yaralanarak Işıklı Seyyar Sahra Hastanesi’ne kaldırılan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Mehmet Emre Teke’nin ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerini iletti.

 

EKMEN, TIRMIL SANAYİ SİTESİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay ve beraberindeki heyetle birlikte Tırmıl Sanayi Sitesi esnafına ziyarette bulundu. Esnafı gezerek sıkıntılarını dinleyen ve iş insanlarına ziyarette bulunan Ekmen, Mersin’in sanayisinin gelişimi için TBMM’de yoğun çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

 

MTOSB’NİN 30. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Pazar günü MTOSB’nin 30. Kuruluş Yıl Dönümü için gerçekleşen programa iş derneği temsilcileri, iş insanları ve siyasi parti temsilcileri tarafından yoğun bir katılım sağlandı. Kuruluş yıl dönümü kutlamasına katılan DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin sanayisinin Türkiye için büyük önem taşıdığını ve gelişme potansiyelinin çok yüksek olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Türkiye’de en fazla vergi veren altıncı şehir olan ve ISO ilk 500’de 11 firması bulunan Mersin’in bu firmaların sayısını yükseltmesinin yolunun birlik ve beraberlik içinde Mersin’e yapılacak desteğe, ilgiye ve yatırıma bağlı olduğunu belirten Ekmen, MTOSB yönetimine, çalışanlarına ve iş insanlarına teşekkür etti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA