BAL’da gülen Erdemli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’da gülen Erdemli oldu


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Mersin ekipleri Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Homurluspor ve Camspor sahaya indi. Mersin ekiplerinden en karlısı Erdemli oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci grupta mücadele eden Mersin ekipleri Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Homurluspor ve Camsporbu hafta ilk kez sahaya indi. Mersin takımlarından en karlısı Erdemli Belediyesporoldu. Sahasında Camspor’u konut eden Erdemli, sayısız gol fırsatını kaçırdığı maçta, Camspor’u 1- 0 ile geçti.Gruptaki diğer maçta ise Homurlu, Anamur’u konuk etti. Orta saha karşılaşması şeklinde geçen maçın kazananı olmadı. Maç 0 - 0 bitti.

 

BU HAFTA OYNANACAK MAÇLAR

Takımlarımızın bu hafta oynayacağı maçlar kapsamında ise; Mersin Campsor, Sarayönü Belediyespor’a konuk olacak. Erdemli Belediyespor ile karşılaşırken, Homurlu 1951 ise aynı şekilde Ömeranlı Spor Kulübüne konuk olacak. Anamur Belediyespor ise kendi evinde Niğde Belediyespor ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA