Mühendisiler atama bekliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mühendisiler atama bekliyor


 

Haber Merkezi

 

TBMM’de genelde ülkemizin, özelde de Mersin’in sorunlarını gündeme getirerek, gündemde tutarak iktidarın dikkatini çekmeye, çözüm konusunda takipçi olmaya devam eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, son olarak atama bekleyen mühendisler sorununu TBMM’ye taşıdı.

Atama bekleyen balıkçılık teknolojisi, gıda, su ürünleri ve ziraat mühendisleri ile, veteriner hekimler ve biyologlarla ilgili Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi veren Kocamaz, “Ülke tarımına ve ekonomisine katkı sağlamak amacıyla yıllarca eğitim görmüş ve mezun olmuş Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri, Gıda Mühendisleri, Su Ürünleri Mühendisleri, Ziraat Mühendisleri, Veteriner Hekimler ve Biyologlar Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yıllardır atama beklemektedir.

 

“TEKNİK PERSONEL ATAMASI DA YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?”

Bu bilgiler ışığında; Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri, Gıda Mühendisleri, Su Ürünleri Mühendisleri, Ziraat Mühendisleri, Veteriner Hekimler ve Biyologlar Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan atama beklemektedir? Bakanlık bünyesinde destek personeli atamalarının yanı sıra teknik personel ataması da yapmayı düşünüyor musunuz?

2023 yılında Bakanlığınız bünyesinde Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri, Gıda Mühendisleri, Su Ürünleri Mühendisleri, Ziraat Mühendisleri, Veteriner Hekim ve Biyolog alımı yapılmış mıdır? Yapılmış ise toplam kaç adet alım yapılmıştır? Bu alımlar yeterli midir?

2024 yılında Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri, Gıda Mühendisleri, Su Ürünleri Mühendisleri, Ziraat Mühendisleri, Veteriner Hekim ve Biyolog alımı yapmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız toplam kaç kişi almayı düşünüyorsunuz?

Deniz kirliliğinin yanı sıra, tarım ve hayvancılık konusunda yaşanan sorunları dikkate alarak bakanlıktaki teknik personel sayısını artırmak amacıyla daha fazla Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri, Gıda Mühendisleri, Su Ürünleri Mühendisleri, Ziraat Mühendisleri, Veteriner Hekim ve Biyolog almayı planlıyor musunuz? Bu konuda çalışmanız var mıdır?” diyerek, sorularına yanıt istedi


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA