Süper Amatör’de 4 takım fırtınası esiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper Amatör’de 4 takım fırtınası esiyor


 

Mersin Amatör Süper Lig’de geçen sene play off oynayan takımlar bu sezonda da tekrar zirvede. Ligin 3’üncü haftasında; Mersin 33 FK, Mut İdman Yurdu Belediyespor, Mezitli Belediyespor ve Çukurova Birlikspor rakiplerinin yenerek, galibiyet serilerinin sürdürdü.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Süper Amatör Lig’de A ve B grubunda mücadele eden takımlar haftasonu 3’üncü hafta maçlarını tamamladı.

Farklı bol gollü galibiyet ve mağlubiyetlerin öne çıktığı haftada ligi sırtlayan takımlar olan; Mut İdman Yurdu Belediyespor, Mezitli Belediyespor, Çukurova Birlikspor ve Mersin 33 FK  yoluna namağlup devam etti.

 

LİDER MUT’LU

A grubunda ilk hafta kazandığı farklı skorla liderlik koltuğuna oturan Mut İdman Yurdu Belediyespor, Akdeniz Belediyespor deplasmanına gitti. Rakibini 2- 1 yenen Mut, 3'te 3 yaparak liderliğini sürdürdü. Akdeniz Belediyespor ise, geçen hafta Akdeniz Zirvespor'u deplasmanda 2-1 yenmişti.

 

MEZİTLİ, ERDEMLİ’Yİ GOLE BOĞDU

Ayrıca 3'te 3 yapan diğer takımlardan biri de Mezitli Belediyespor oldu. Mezitli konuk ettiği Erdemli Spor'u, 4-1'lik skorla mağlup ederek ilerleyişini sürdürdü.

 

ÇUKUROVA BİRLİKSPOR, İDMANYURDU 1925’E ACIMADI

Bu hafta 3'te 3 yapan bir diğer takımda Çukurova Birlikspor oldu. Çukurova evinde, İdman Yurdu 1925'i 4-0'lık bir skorla yenerek hezimete uğrattı. İdman Yurdu 1925, geçen hafta da evinde Mersin 33 FK'ya 0 - 6 yenilmişti.

 

Mersin 33 FK, AKDENİZ’İ YIKTI GEÇTİ

Yine ligde 3'te 3 yaparak yoluna devam eden son takım ise evinde Akdenizgücü'nü 5-0'lık bir skorla geçen Mersin 33 KF oldu. Akdenizgücü, ligin güçlü takımlarından olan Mersin 33 FK'ya direnç gösteremedi.

 

ERDEMLİ LİMONSPOR, TARSUS DEPLASMINDAN GALİBİYTLE DÖNDÜ

Öte yandan ligin alt sıralarında ise geçen ilk hafta Karacailyas’ı 3-1 yenen, sonrasında ise Mersin Ormanspor'la berabere kalan Erdemli Limonspor, bu hafta Tarsusspor'a konuk oldu. Sönük geçen maçı, Erdemli Limonspor 1- 0 kazanmayı başardı.

 

KARACAİLYAS DÜŞÜŞTE

Kötü gidişatını sürdüren takımlardan Karacailyas Belediyespor ise, deplasmanda Mersin Ormanspor'a 4-2 mağlup oldu. Bu sene Süper ‘lig’e yükselen Karacailyas Belediyespor’daki düşüş devam etti.

 

KUVAYİ MİLLİYE DOLU DİZGİN

Akdenizgücü'nü evinde mağlup ederek puanla tanışan Kuvayi Milliye ise, bu hafta evinde Toroslar Belediyesi’ni konuk etti. Zorlu geçen maçı Kuvayi Milliye 2-1 kazanarak sevindi.

 

 

 

YOL SPOR BİLDİĞİNİZ GİBİ

Geçen hafta Binevlerspor deplasmanından 1-1'lik skorla ayrılan Yolspor, bu hafta Çeşmelispor'u konuk etti. Yolspor, Çeşmelispor'u 2-0 mağlup etti.

 

AKDENİZ, TAŞUCU’NDA MORAL BULDU

Kendi evinde oynadığı Akdeniz derbisinde, Akdeniz Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Akdeniz Zirvespor, bu hafta Taşucu deplasmanına gitti. Zirvespor deplasmanda Taşucu'nu 0-2 mağlup ederek moral kazandı.

 

BATI MERSİN DERBİSİNDE PUANLAR PAYLAŞILDI

Haftanın son maçında ise Silifke İdman Yurdu, Bozyazı'yı konuk etti. Kıran kıran geçen maç, 2-2'lik skorla son buldu. Taraflar 1 puana razı kalmak zorunda kaldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA