Kazakistanlı müzik topluluğu Toroslar’da sahne alacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kazakistanlı müzik topluluğu Toroslar’da sahne alacak


 

Türk dünyasının dünyaca ünlü ismi Kazakistanlı usta topluluğu Turan Ethno Folk Band, 11 Ekim’de Toroslar’da ücretsiz konser verecek.

Haber Merkezi

 

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, geçtiğimiz yıl Toroslar’da yöresel kıyafetleriyle muhteşem bir konser gerçekleştiren Kazakistanlı müzik topluluğunu bu yıl da sanatseverlerle buluşturacak.

Müzik topluluğu, 11 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da Osmaniye Mahallesi’ndeki Osmaniye Semt Sahası’nda sahne alacak.

Eski ulusal çalgı seslerini çağdaş uygulama ve yorumla buluşturan topluluk; Serik Nurmoldaev, Baurjan Bekmuhanbetov, Maksat Medeubek, Erjiğit Aliev, Jantu Dadabaev isimlerinden oluşurken, konserde geleneksel Türk ezgileri esecek.

 

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Turan Ethno Folk Band konserine tüm hemşehrilerini davet ederek; “Dünyaca ünlü Kazakistanlı müzik topluluğu Turan Ethno Folk Band, geçtiğimiz yıl performanslarıyla bizlere unutulmaz bir konser yaşatmıştı. Bu yıl da Turan topluluğumuzu ilçemizde ağırlayacağız. Türk dünyasının kalbi Toroslarımızda atacak. 11 Ekim Çarşamba günü Osmaniye Semt Sahamızda gerçekleştireceğimiz konserimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA