MSK evinde mağlup | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK evinde mağlup


 

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK erkek Basketbol Takımı, ligin 4. haftasında Alagöz Holding Iğdır Basketbol’u konuk etti. Edip Buran Spor Salonunda oynana karşılaşmada temsilcimiz, istemediği bir mağlubiyet ile ilk yenilgisini aldı.

Karşılaşmada ilk yarıyı 45- 43 önde kapatan temsilcimiz 3’üncü periyotta rakibinin üstün oyununa ‘dur’ diyemedi ve potasında 25 sayı görürken 13 sayı bularak 4’üncü periyota 58- 68 geride başladı. 4’üncü periyot ise karşılıklı top kayıplarına sahne oldu.

Maçın son bölümlerinde ise hücumda istediği performansı ortaya koyan Alagöz Holding Iğdır Basketbol karşısında Mersin MSK savunmadaki mücadelesine karşılık hücumda rakibine üstünlük sağlayamadı ve karşılaşmayı konuk ekip 84 -78 kazanarak 3’üncü galibiyetine ulaştı. Temsilcimiz MSK ise bu yenilgiyle ligdeki ilk mağlubiyetini aldı ve 4’üncü haftayı ligde 3 galibiyet 1 mağlubiyetle tamamladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA