Çocuk Gelinler şiir ve kompozisyon ile anlatıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çocuk Gelinler şiir ve kompozisyon ile anlatıldı


 

Toros Rotary ‘Çocuk Gelinler’ yarışması tamamlandı

Haber Merkezi

Toros Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ve Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOS) tarafından desteklenen 'Çocuk Gelinler' konulu kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Mersin’den yaklaşık 10 okul katıldığı yarışmanın ödül töreni MTOSB Konferans Salonu’nda düzenlendi. Törende Toros Rotary Kulübü Başkanı Tufan Ballı, “Biz bugün burada farkındalık yaratmak için, çocuklar gelin olmasın demek için toplandık. Biz çocuklarımızın önce okumasını, kariyer sahibi olmasını, sonra gelin ve anne olmasını istiyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz yarışma kapsamında ‘Çocuk Gelinler’ konulu 100 adet kompozisyon ve şiir tarafımıza ulaştı. Biz Mersin olarak bu sayıyı daha fazla artırabilirdik. Fakat buna rağmen yine de başarılı ve etkili kompozisyonlarımız ve şiirlerimiz var” dedi.

Düzenlenen etkinlikte, yarışmada başarı sağlayan öğrenciler, şiir ve kompozisyon alanında ödüllerini aldı. Yarışmada Lise Kategorisinde şiir alanında birincilik ödülünün sahibi Özel Güney Gelişim Lisesi öğrencisi Kerem Tercan, ikinci Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ceyda İnce, üçüncü Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Talha Erdem oldu.

Ortaokul kategorisinde şiir alanında birincilik ödülüne layık görülen öğrenci ise, Kasım Ekenler Ortaokulu öğrencisi Elif Nur Altınkılıç oldu.

Lise kategorisinde kompozisyon alanında birincilik ödülünü, Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma Nur Hoş, ikincilik ödülünü Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Hilal Yaren Can, üçüncülük ödülünü ise yine aynı okul öğrencilerinden Hilal Ezgi almaya hak kazandı.

Ortaokullar arası kompozisyon alanında ise, birinci Mersin 3 Ocak Ortaokulu öğrencisi Ceren İnce, ikinci Kasım Ekenler Ortaokulu öğrencisi Narin Aksen, üçüncü Kasım Ekenler Ortaokulu öğrencilerinden Eylül Yıldız oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA