Zor maç olacak! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zor maç olacak!


 

İBRAHİM YÜNCÜLER

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Erkek Basketbol Takımı, 7 Ekim Cumartesi günü saat 16:30’da Alagöz Holding Iğdır Basketbol'u ağırlayacak.

MSK Koçu Semih Soğuksu bu hafta evinde misafir edeceği Alagöz Holding Iğdır Basketbol maçıyla ilgili Mersin Haberci Gazetesi’ne önemli açıklamalar yaptı.

Rakibin bu sezon TBL’ye yükselmesine karşın,yatırım yaparak iyi bir kadro oluşturduğunu belirten Soğuksu, “Özellikle 2 yabancı oyuncusu ligi tanıyan, daha önce bu ligde oynamış skorer ve yetenekli oyuncular. Aynı şekilde Türk kadrosunda da tecrübeli oyuncular yer almakta” dedi.

 

ZOR KARŞILAŞMA

Bu sezon ligte hiç kolay maç olmadığını belirten Soğuksu, hafta sonu da kendilerini zor bir karşılaşma beklediğini söyledi.

Lige 3’de 3 yaparak iyi başladıklarını ifade eden Soğuksu, “Oynadığımız basketbol ve takım kurgumuz her hafta daha da gelişiyor. Hedefimiz üst lige çıkmak olduğu için kendi evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. Bu sebeple bu maçla ilgili tüm hazırlıklarımızı hedefe giden yolda alınacak bir galibiyet daha olarak ele alıyoruz.Taraftarlarımızın da o müthiş desteğiyle Cumartesi saat 16:30’da kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Herkesi salona bekliyoruz” dedi.

Mersin Basketbol taraftarı Carettalar ligin 4.haftasında heyecanlı bir maç izleyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA