Vali Pehlivan’dan halk eğitimi merkezine ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Pehlivan’dan halk eğitimi merkezine ziyaret


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, Toroslar Darıseki Halk Eğitimi Kurs Merkezini ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ziyaretleri sırasında Vali Pehlivan’a eşlik etti.

Kurs merkezini gezerek usta öğreticiler ve kursiyerlerle bir araya gelen Vali Pehlivan, yürüttükleri çalışmalar için teşekkür ederek başarılar diledi.

Koca, "Halk Eğitimi Merkezlerimiz her yaştan, her eğitim seviyesinden vatandaşlarımıza bir arada olduğumuz; kültürümüzü, değerlerimizi yaşatan ve vatandaşlarımıza pek çok alanda istihdam alanı oluşturan kurumlarımızdır. Bu anlamda kurumlarımızın niteliğini ve niceliğini artırmak için çok farklı çalışmalar yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın talep ettiği her kursu açmak için azami gayret sarf ediyoruz. Emeği geçen tüm meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı halk eğitimi merkezlerimizden istifade etmeye davet ediyorum." dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA