ÇBK’dan kötü başlangıç | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK’dan kötü başlangıç


 

Çukurova Basketbol Kulübü’nden Euroleauge kötü başlangıç. ÇBK evinde İspanyol temsilcisi Avenida’ya 77-82 yenildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Avrupa kadın basketbolunun kulüpler bazındaki en üst düzey turnuvası olan EuroLeague Women 2023-2024 sezonu başladı.

Turnuvada temsilcilerimizden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, ilk maçında evinde İspanyol temsilcisi Parfümeri Avenida’yı ağırladı.

Geçen yıl ikinci olduğu turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak isteyen Çukurova’ya Servet Tazegül Spor Salonunda oynanan karşılaşmada taraftarının desteği yoğun oldu.

 

ÇBK, HÜCUM VE SAVUNMADA SIKINTI YAŞADI

Temsilcimiz Çukurova Basketbol’un hücumda ve savunmada yaşadığı sıkıntıları Avenida iyi değerlendirdi ve ortaya koyduğu agresif basketbol ile karşılamayı kazanan taraf oldu. ÇBK’da kaptan Lagupova’nın performans düşüklüğü takıma yansıdı. Çukurova Basketbol Kulübü takım istatistiği 61’de 25 isabeti ile yüzde 41 olarak gerçekleşti. Rakip Avenida ise 53’de 31 isabet ile yüzde 67 performansla etkili oldu.

Maçın başlangıcında oluşan farkı 4’üncü periyoda kadar taşıyan rakip Avenida, Çukurova Basketbol Kulübünün hücumlarına karşı ortaya koyduğu dirençle maçı kazandı. Dış şutlarda bulduğu isabetli atışlarla maça damgasını vuran Avenida karşısında Çukurova Basketbol isabetsiz atışlarla rakibinin gerisinde kalarak Avrupa’ya evinde kaybederek başladı.

ÇBK’da Melis 23 sayı Lapugova 18 sayı üretirken Avenida takımında Fasuala 20 Hartley 18 Olcay Çakır 11 sayı ile katkı sağladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA