Yılmaz, çağrıda bulundu ve destek çığ gibi büyüdü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yılmaz, çağrıda bulundu ve destek çığ gibi büyüdü


 

Haber Merkezi

 

CHP Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, geçtiğimiz günlerde çok ses getiren eğitim desteğinin ardından şimdi de sokak hayvanlarının yararına bir eylem başlattı.4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle kendi sosyal medya hesabından; “Bu video Dostane bir çağrıdır!” başlıklı bir video paylaşan Yılmaz’a destek çığ gibi büyüdü. Çağrıya katılan yüzlerce hayvansever, omuz omuza vererek, yanlarında getirdikleri mama, su ve temizlik malzemeleriyle hayvanların karnını doyurmanın yanında hayvanların yaşam alanlarını temizledi. Her kesimden destek alan çağrıya; Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın eşi Sembol Tarhan, Mezitli Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri, Mezitli Gönüllüleri ve çok sayıda hayvansever katıldı. Öte yandanDSP Genel Başkan Yardımcısı Emrah Küçükkapdan’da yaklaşık 50 kilogramlık mama bağışında bulundu. Kuyuluk Piknik Alanı’ndan başlayıp Mezitli Belediyesi Hayvan Mezarlığı’nda mıntıka temizliği ile son bulan program hayvanseverlerin coşkulu katılımıyla festival şölenine dönüştü.

Kampanyayı sosyal medya hesabından paylaştıktan kısa süre sonra çok fazla yorum ve destek aldıklarını dile getiren Yılmaz; “Bu tür etkinliklerin sadece özel günlerde değil her zaman yapılmasından yanayım. Farkındalık yaratmak ve insanları teşvik etmek amacıyla sosyal medya hesaplarımızdan çağrıda bulunduk. Paylaştığımız günden bu yana çok fazla destek ve yorum aldık. Mezitli’de oturan vatandaşların duyarlı olduğunu görmekten büyük mutluluk duydum. Bugün de buradayız ve hayvanseverlerle omuz omuza vererek, sevimli dostlarımızın ihtiyaçlarını giderdik. Kendim de evde kedi besliyorum ve aracımda her zaman mama ve su bulunduruyorum. Sevimli dostlarımız; bizler var olduğu sürece yalnız kalmayacaktır. Çağrımıza katılım gösteren tüm gönül dostlarıma teşekkür ediyorum. Unutmayın, küçük bir katkı büyük fark yaratır” şeklinde konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA