Karacilyas bahçe yollarında sathi kaplama yapılıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Karacilyas bahçe yollarında sathi kaplama yapılıyor


 

Karacailyas Mahallesi’nin bahçe yollarında gerçekleşen soğuk asfalt serim çalışmasını yerinde inceleyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Artık üreticilerimiz bahçelerine hiçbir sıkıntı yaşamadan ulaşabiliyor. Akdeniz’de bahçe yolu soğuk asfalt olmayan mahallemiz kalmayacak” dedi.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün, özellikle tarımsal üretimle öne çıkan kırsal mahallelerin bahçe yollarında, envantere kazandırılan kombili araç ve silindir desteğiyle gerçekleştirdiği soğuk asfalt (sathi kaplama) çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekipler, son olarak Karacailyas Mahallesi’nin bahçe yollarında sathi kaplama çalışması başlattı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde Fen İşleri Müdürü Mehmet Bahar ve Karacailyas Mahallesi Muhtarı Rüknettin Koşar ile birlikte, bölgedeki hizmeti yerinde inceleyip ekiplerden bilgi aldı.

 

MUHTAR KOŞAR; “HİZMETLERİN DEVAMINI BEKLİYORUZ”

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacailyas Mahallesi Muhtarı Rüknettin Koşar; “Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’a, Karacailyas’taki bahçe yollarımızda 5 kilometrelik alandaki yollarımızı soğuk asfalt ile kapladığı için öncelikle teşekkür ediyorum. İnşallah bu hizmetlerin artarak devamını 2024 yılında da bekliyoruz. Karacailyas halkı adına Başkanımıza ve ekibine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

“AKDENİZ’DE SOĞUK ASFALTI OLMAYAN BAHÇE YOLU KALMAYACAK”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı açıklamada; soğuk asfalt kaplama hizmetlerinin aralıksız devam ettiğini belirterek; “Akdeniz’de bahçe arası tüm yollar, bizim dönemimizde sathi asfalt ile kaplanıyor. Böylelikle kamyonu, traktörü veya motosikleti ile vatandaşlarımız bahçelerine çok rahat ulaşıyorlar. Her sene yağmurla, çamurla kaybolan mucuru dökmek hem külfet idi hem de milli servet kayboluyordu. Fakat artık soğuk asfalt tüm Akdeniz’de mevcut ve tüm arazi yollarına soğuk asfalt döküyoruz. İnşallah 2024 yılında da bu hizmetlerimiz devam ettiğinde, Akdeniz’de soğuk asfaltı olmayan bahçe yolu kalmayacak” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA