FETÖ’nün para kaynaklarına operasyon | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FETÖ’nün para kaynaklarına operasyon


 

Antalya merkezli olarak Mersin’in de aralarında bulunduğu 11 ilde düzenlenen operasyonda, tutuklu ve hükümlü FETÖ üyelerine yurt içi ve yurt dışından topladıkları paralarla yardım eden 52 kişi yakalandı.

15 Temmuz darbe girişiminde yer almış tutuklu ve hükümlü FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyelerine yurt içi ve yurt dışından topladıkları paralarla yardım eden FETÖ mensubu 52 şüpheli, jandarmanın düzenlediği ‘Transfer operasyonu’ ile yakalandı.

Antalya merkezli 11 ilde İçişleri Bakanlığınca yapılan operasyonda Mersin, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Isparta, Denizli, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Ankara illerinde belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Operasyonlarda şüphelilerinin tamamının yakalandığı ifade edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kendi sosyal medya hesabından duyurduğu operasyonla ilgili, “Halkımızın üzerine ateş açan tanklarla ezmeye çalışan hainlere göz açtırmayacağız” dedi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA