Katil zanlısı oğlu çıktı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Katil zanlısı oğlu çıktı!


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Tarsus ilçesinde yatak odasında boğazı kesilerek öldürülen kadının katil zanlısı oğlu çıktı. Polisin titiz çalışması ile çözülen cinayette, gencin borçlarından dolayı ikametlerine haciz geleceği için tartıştığı annesini öldürdüğü ortaya çıktı.

Olay, Eski Ömerli Mahallesi 1333. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün akşam işten eve dönen Ali Güllü (50), eşi Cemile Güllü'yü (48) yatak odasında kanlar içinde yerde yatarken buldu. İhbar üzerine adrese gelen Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, kadının boynundan kesici aletle öldürüldüğünü belirledi. Ekipler, cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda yaptıkları araştırmada ikamete en son girip çıkan kişinin Cemile Güllü’nün oğlu M.G. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan M.G., annesi ile borçlarından dolayı ikametlerine haciz geleceği için tartıştıklarını, sinirlenip mutfaktan bıçak alarak annesini yatak odasında yaralayarak öldürdüğünü itiraf etti. Annesini öldüren M.G.'nin olayda kullandığı üzerinde kan lekeleri bulunan bıçak da ikametin bacasında bulundu. Polis anne Cemile Güllü’ye ait cep telefonunu da ele geçirirken, kadına ait 3 cep telefonunu da başka bir mahalleye atılmış olarak buldu. Polis, şüpheli M.G.’yi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA