Şehit Polis Memuru Sedat Gezer için duygu dolu anma | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şehit Polis Memuru Sedat Gezer için duygu dolu anma


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de 26 Eylül 2022’de Mezitli Polisevi nizamiye noktasına yapılan menfur saldırıda bölücü terör örgütü mensubu hain teröristler ile kahramanca mücadele ederek Şehit olan Polis Memuru Sedat Gezer’in şehadetinin 1. yılında Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler ile anıldı.

Bu kapsamda Şehit Gezer adına Polisevi girişinde yapılan çeşme için dualar eşliğinde açılış ve bayrak töreni gerçekleştirildi.

Törende şehidin ailesi ve protokol üyeleri ile birlikte Sedat Gezer’in Şehit düştüğü yere karanfil bıraktı.

Törene katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, daha sonra Şehit Polis Memuru Sedat Gezer için şehidin ikameti olan Mezitli İlçesine bağlı Akdeniz Mahallesi’nde düzenlenen mevlid programına katıldı. Programda, Şehidimiz Polis Memuru Sedat Gezer ve bütün şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.

Vali Pehlivan,şeehidin eşi Medine Gezer, annesi Nafiye Gezer, aile mensuplarına ve yakınlarına taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Düzenlenen programlara; Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Mezitli Kaymakamı Alp Eren Yılmaz, Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutan V. Oğuz Eryılmaz, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kurum ve kuruluşların temsilcileri, Şehit yakınları, çok sayıda emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA