Akdeniz’de park, bahçe ve yeşil alanlar yenileniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de park, bahçe ve yeşil alanlar yenileniyor


 

Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan tüm parklar, bahçeler ve futbol tesisleri ile okul ve sağlık ocağı gibi kamu kurumlarının bahçelerinde budama, çim biçme ve yenileme çalışmalarına hız verdi.

Haber Merkezi

 

Huzurkent Köselerli Mahallesi Fatih Parkı’nda çapalama, tesviye, bitki dikimi ve sulama çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Huzurkent Bahşiş Mahallesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Akdovan Parkı’nda çim biçme ve temizlik çalışması, Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nın da havuz temizliğini yaptı.

Ekipler; Akdeniz Mahallesi İbrahim Rencüzoğuları İlkokulu ve Bahşiş Mahallesi Mevlânâ Parkı, Köselerli Mahallesi Şehit Topçu Mehmet Şahin Çeşmesi ile Şen Sokak Parkı, Nacarlı Mahallesi Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlık binası önü, Adanalıoğlu Mahalle Evi, Karaduvar Sardalya Parkı, Karacailyas Futbol Tesisinde budama, çim biçme ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 

KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA DA HİZMET VERİLİYOR

Köselerli Aile Sağlığı Merkezi önü bulunan ağaç dallarını budayıp, Gazi Mahallesi okul önünde moloz temizliği yapan park bahçeler ekipleri, Karacailyas Emek Mahallesi muhtarlık binası önündeki park ile Polis Merkezi Amirliği yaya yolu üzerindeki otları biçip temizledi. Huzurkent Köselerli Mahallesi’nde petrol istasyonları yanında bulunan ve yangın riski taşıyan otları biçip bölgeden çıkaran ekipler, Bağcılar İhsaniye (Melemez) Mahallesi’nde ot biçme ve temizlik çalışmasını tamamladı, Demirhisar Mahallesi’nden geçen dere yanındaki yeşil alanda temizlik yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA