Silifke toparlanmak istiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke toparlanmak istiyor


 

Haber Merkezi

 

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Silifke Belediyespor, Batman deplasmanında TPAO Batman Petrolspor’a 1-0 yenilerek 3 maç sonunda 3 puanda kaldı.

 

“DAHA İYİ MÜCADELE ETMELİYİZ”

Batman deplasmanından mağlubiyet ile ayrıldıkları için üzgün olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “3. Lig maçlarına, atmosferine takım olarak tam alışamadık. Sahada mücadelemiz sürüyor. Bu lige daha çok adette olup seri galibiyetlere geçmemiz gerekiyor. İnşallah bunu başaracak da gücümüz var.” dedi.

 

“TOPARLANMAMIZ GEREKİYOR”

Zaman zaman oyunda kontrollerinin kendilerinde olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Batman maçına iyi hazırlanmıştık. Karşılaşmada pozisyonlarda bulduk ama faydalanamadık. 2. yarı bireysel bir hatadan dolayı kalemizde golü gördük. Takım olarak daha iyi olmamız gerekiyor. Bu maçtan puan puanlar almak istiyorduk ama olmadı. Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur mücadelesinde Antalya’da Kumluca Belediyesispor ile oynayacağız. Pazar günü saat 19:00’da kendi saha ve seyircimiz önünde Ergene Velimeşespor ile oynayacağız. Bu iki karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıp galip gelmek istiyoruz” dedi.

 

SİLİFKE, ÇARŞAMBA GÜNÜ ANTALYA’DA

Silifke Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur mücadelesinde Çarşamba günü saat 14:30’da Antalya’da Kumluca Belediyespor karşısında turu geçmek için mücadele edecek. Karşılaşma tek maç üzerinden oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA