Mezitli’de sahil temizliği düzenlendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli’de sahil temizliği düzenlendi


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi, Dünya Temizlik Günü nedeniyle Tece bölgesinde bulunan sahillerde temizlik etkinliği düzenledi. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe bölge halkı, Mezitli Gönüllüleri, Rus ve Ukraynalılar katıldı. Etkinlik sırasında katılımcılar sadece çöp, kalıntı ve atıkları temizlemekle kalmadı, aynı zamanda rahatsızlık veren ot ve yosunları da sahil şeridinden temizleyerek doğal güzellikleri geri kazandırdı. Tece sahillerinde gerçekleştirilen temizlik çalışması sonucunda yüzlerce kiloluk çöp toplandı.

 

“YABANCILARIN KATILIMI ANLAM KATIYOR”

Sahil temizliği etkinliğinin, çevre koruma bilincini artırmayı ve çevre dostu davranışları teşvik etmeyi amaçlayan önemli bir adım olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bu tür etkinlikler çevre ve doğa bilincini arttırıyor. Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüz belli aralıklarla sahillerimizde temizlik çalışmaları düzenliyor. Özellikle yabancı uyruklu vatandaşların katılımı bizleri daha çok mutlu ediyor ve ayrı bir anlam katıyor. İnsanların dünya genelinde temizlik bilinci ve çevre koruma sorumluluğu konusunda farkındalık yaratmak için düzenlediğimiz bu tür çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA