MİY geri döndü! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY geri döndü!


 

Kırşehir deplasmanında ter döken Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ, sergilediği kötü futbolla ilk yarıyı 1-0 mağlup tamamladı! Ancak ikinci yarı muhteşem bir geri dönüş sergileyen MİY, rakibini 3- 1 geçmeyi bildi!

ALİ ŞANLI

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ, ligin 5. Haftasında Kırşehir Futbol Kulübünde konuk oldu.

 

İLK YARI KÖTÜ GEÇTİ!

Henüz ligde galibiyeti olmayan ev sahibi ekip maça etkili başladı. İlk yarının neredeyse büyük bölümünde üstün bir oyun sergileyen Kırşehir, 40’ıncı dakika bulduğu golle 1- 0 öne geçti. Mersin ekibi ise daha tutuk bir oyun sergileyerek, çok az sayıda deplasmanda olan taraftarını üzdü. Ev sahibine karşılık veremeyen MİY ilk yarıyı 1 - 0 geride tamamladı. 

 

MAÇI ÇEVİRMEK İÇİN TÜM RİSKLERİ ALDI

İkinci yarıya 1-0 geride başlayan MİY maçı çevirmek için tüm riskleri aldı. İkinci yarıya baskılı başlayan kırmızı lacivertli ekip 59. dakikada Emircan ile maça eşitliği getirdi 1-1. Bulduğu golle morallenen MİY baskısını her geçen dakika artırdı. 63. dakikada bu defa sahneye Erdem Onur Bektaş çıktı. Attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Oyunun kontrolünü eline geçiren Mersin temsilcisi 90 + 7’de Onur Arı’nın gölü ile de 3- 1 öne geçti. ve maçı bu skorla tamamladı. Kırmızı -  Şeytanlar muhteşem geri dönüş ile takdir topladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA