LGS ve YKS’de başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi. | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LGS ve YKS’de başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.


 

Haber Merkezi

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 28 No’lu Eğitim Hizmetleri Meslek Komitesi öncülüğünde 2023 yılı Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) dereceye giren öğrencilere hediye ve plaket takdim edildi.

MTSO 28 No’lu Eğitim Hizmetleri Meslek Komitesi bir ilki başlatarak LSG ve YKS’de başarı gösteren öğrencileri ödüllendirdi. Düzenlenen ödül törenine MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aktoğ, Meclis Başkan Yardımcıları Mutlu Koyuncuğlu ve Ahmet Aktaş, Meclis Katip Üyesi Zeki Ceylan’ın yanı sıra Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ile Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cihat Gezmen katıldı.

Toplantının açılışında konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır,

Sözlerine LGS ve YKS’de başarılı olan öğrenciler, öğretmenlerini ve velilerini kutlayarak başladı. “Sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz” diyen Çakır, Eğitim Komitesi’ne de düzenledikleri organizasyon nedeniyle teşekkür etti. Öğrencilerin elde ettikleri başarılarla önemli bir sorumluluk aldığını belirten Çakır, “Çıtayı yükselttiniz bundan sonra sizden çok daha iyi başarılar bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Milli Eğitim İl Müdürlüğü’ne kentin eğitim kalitesini artırdıkları için teşekkür eden Çakır, eğitimle ilgili her alana destek vermeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

MTSO 28 No’lu Komite Meclis Üyesi Tamer Güner, “Bu yıl bir ilki başlatarak başarılı öğrencilerimize ödül verelim istedik. Çok güzel başarılar elde ederek bizleri mutlu ettiniz hepinizin yolu açık olsun” diye konuştu.

Başarının taçlandırılmasının önemine dikkat çeken Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ise, elde edilen başarılarla oluşan heyecan ve sinerjinin tüm kente yayılmasını temenni ettiğini söyledi. Öğrencilerin duygu ve düşüncelerini dile getirmesi sonrası plaket ve ödüller öğrencilere takdim edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA